SHURE - требуйте микрофон с голограммой!

2013-01-03

Звернення генерального директора ТОВ "Юритмікс" по питанню появи на ринку музичного обладнання України контрафактних та контрабандних товарів з фальшивим логотипом "SHURE".

Шановні відвідувачі

До Вас звертається товариство "Юритмікс", яке є одним з найбільших в Україні імпортерів музичних інструментів і звукового обладнання.

Як Вам відомо, з 1996 року ТОВ "Юритмікс" є ексклюзивним представником SHURE в Україні.

Продукція Shure Incorporated вже багато років є еталоном якості та надійності в музикантів та співаків всього світу. Але останні роки компанія була змушена включитись в боротьбу з тіньовими виробниками, які постачають на ринок підробні мікрофони та безпровідні системи низької якості з зовнішніми ознаками продукції SHURE. Це порочить славне ім'я SHURE і приносить велику шкоду як виробникові, так і компаніям-дистриб'юторам в різних країнах.

На жаль, в останній час на ринку музичного обладнання України також в значних кількостях з'явились контрафактні та контрабандні товари з фальшивим логотипом "SHURE".

Такі товари вже виявлено в окремих торгових закладах, вони пропонуються в деяких інтернет-магазинах. Найчастіше це підробки популярних моделей концертних мікрофонів  серії SM та Beta, безпр овідних систем PGX, PG W, навушників та інших товарів, які реалізуються за заниженими цінами. 

Shure підробки

Від справжніх виробів SHURE підробки можна відрізнити за вкрай низькими якістю та надійністю, а зовні – за відсутністю захисної голограми. Отже, вимагайте мікрофон з голограмою, і шукайте їх в нашій дилерськ ій мережі по всій Україні.

ТОВ "Юритмікс" вкладено значні сили та кошти в розвиток легального ринку музичних товарів, тому ми розпочинаємо безстрокову кампанію по протидії поширенню контрафактних товарів з незаконним використанням товарного знаку SHURE всіма доступними способами: шляхом інформування широкого кола споживачів, організаційними заходами через дилерську мережу та через співпрацю з правоохоронними і контролюючими органами – Державною митною службою, Службою безпеки України, службою МВС з боротьби з економічною злочинністю, податковою службою, а також через контрольні та анонімні закупки і замовлення, в тому числі через інтернет.

Незаконне поширення контрафактної музичної продукції завдає значних збитків як легальним імпортерам, дистриб'юторам і продавцям, так і державному бюджету через заниження справжніх цін та несплату належних платежів при ввезенні цих товарів на територію України.

Попереджаємо, що відомості про таку протизаконну діяльність буде передано до правоохоронних органів.

З повагою,
Генеральний директор ТОВ "Юритмікс"
Олександр Молнар