Компанія Shure оголосила про початок конкурсу "У пошуках легенди"

2016-09-01

 

cid:image001.gif@01D203AE.81A4F4F0

 

Компанія Shure оголосила про початок конкурсу "У пошуках легенди"

 

Головний переможець отримає 5000 євро та можливість виступати на знаменитому музичному фестивалі.

 

 

  Цьогорічний конкурс від Shure EMEA спрямований на пошук талановитих молодих гуртів, які продемонструють неперевершене живе виконання. Початок битви гуртів «У пошуках легенди» призначено на 1 вересня 2016 року, проводитиметься вона через спеціальний веб-сайт «call-for-legends.eu» і завершиться 22 грудня 2016 року. До участі запрошуються всі гурти регіону EMEA — з Європи, Близького Сходу та Африки.

 

  Все, що потрібно зробити, — завантажити на вищезгаданий сайт опис гурту на англійській мові і додати супроводжуюче YouTube-відео, яке демонструє навички та вміння гурту під час живого виконання. Крім винагороди, обладнання Shureвартістю 5000 євро, гурт-переможеть отримає можливість виступати на одному з найпопулярніших у всьому світі фестивалів — Джазовому фестивалі в Монтре. Під час виступу на джазовому фестивалі їх зніматиме професійна команда відеооператорів.

 

  Живе виконання вимагає від будь-якого артиста надзвичайних зусиль. Адже не буде можливості щось перезаписати, налаштувати звук або отримати другий шанс, якщо пропустив свою репліку в пісні. Основним викликом для гурту на сцені є здатність розважити свою аудиторію, тому все повинно відбуватися бездоганно й на одному диханні. Ще з початку рок-н-рольної доби Shure стала передовою компанією, забезпечуючи

музикантів всіх напрямків високоякісними та надійними дротовими і бездротовими мікрофонами. Безперечно, одним із найвідоміших мікрофонів всіх часів є мікрофон для живих виступів SM58, який відзначає своє 50-річчя цього року. У будь-якій ситуації SM58 щоразу доводить, що може впоратися з усім: і з примхливими налаштуваннями, і якнайкраще відтворити будь-який голос виконавця. 

 

  З метою підвищення вимог до проведення конкурсу в 2016 році, компанія Shure додала ультимативну вимогу, обов'язкову до виконання: гурт-учасник конкурсу повинен показати тільки живе виконання. Щоб це довести, умови реєстрації передбачають надання YouTube-відео, де показано живий виступ гурту на сцені. Сцена може знаходитися в невеликому клубі чи залі, де вілбуватиметься зйомка живого виступу.

 

  Процес подачі заявки доволі простий. Будь-який гурт, що бажає взяти участь, повинен зареєструватися на сайті call-for-legends.eu, завантажити короткий опис гурту та вищеописане відео, зняте в реальному часі.

 

Період прийняття заявок триватиме з 1 вересня до 22 грудня 2016 року.

 

  Гурти, які отримають принаймні 50 голосів від спільноти, увійдуть до списку кандидатів на розгляд суддів. Колегія суддів, яка обиратиме переможців, складається із представників британського інді-гурту «Blossoms», компанії Shure та джазового фестивалю.

 

cid:image003.jpg@01D203AE.81A4F4F0

 

Додаткова інформація

 

 

  Судді обиратимуть 3-х переможців у січні 2017 року. Головний переможець конкурсу виступатиме вживу на відомому джазовому фестивалі в Монтре, серед запрошених учасників якого будуть такі знамениті гурти і виконавці як Queen, Deep Purple, Muse, Lady Gaga, M83, Air, Vampire Weekend та Madness. Також отримає винагороду – обладнання Shureвартістю 5000 евро та професійний відеозапис з фестивалю. За друге та третє місце на конкурсі призначено винагороди – обладнання Shure вартістю 3000 та 1000 євро відповідно.

 

Повна інформація про умови конкурсу доступна на сайті call-for-legends.eu з 1 вересня.